Ingredientes:
Para o Pudim:
1 lata de leite condensado
1/2 lata de leite, usei desnatado
(medida da lata de leite condensado)
2 ovos
ingredients:
For pudding:
1 can of condensed milk
1/2 can of milk, skimmed used (measurement of condensed milk)
2 eggs
ingredients:
For pudding:
1 can of condensed milk
1/2 can of milk, skimmed used (measurement of condensed milk)
2 eggs
Para a calda:
3 colheres (sopa) de açúcar para
caramelizar
1/2 xícara (chá) de água quente
For the syrup:
3 tablespoons (soup) of sugar to caramelize
1/2 cup (tea) of hot water
For the syrup:
3 tablespoons (soup) of sugar to caramelize
1/2 cup (tea) of hot water
Modo de Preparo:
Calda: Em uma
panela, leve o açúcar ao fogo baixo para caramelizar e junte a água. Deixe
ferver até ficar na consistência que desejar. Coloque esta calda em uma forma
pequena com um furo no meio, pincelando a calda nas laterais da forma. Reserve.
How to prepare:
Syrup: In a saucepan, bring sugar to low heat to caramelize and add the water. Simmer until the consistency you want. Place this syrup in a small shape with a hole in the middle, brushing the sides of the syrup form. Reserve.
Pudim: Bata
todos os ingredientes no liquidificador (eu bati no mixer, dá super certo) e
coloque na forma. Cubra a forma com papel alumínio e leve ao forno médio
(180°C), preaquecido, para assar em banho-maria (para o banho-maria,
coloque água já quente na assadeira que você for colocar a forma). Depois de 30
minutos retire o papel alumínio e volte o pudim ao forno por mais 20 minutos ou
até dourar ou faça o teste do palito (eu faço o teste da faca, furo o pudim com
uma faca se ela sair mais sequinha está bom). Retire do forno, espere esfriar e
leve à geladeira por 3 horas.
Pudding: Beat all ingredients in a blender (I hit the mixer, it works super) and put in shape. Cover the form with aluminum and lightweight paper in the oven (180 ° C), preheated to bake in a water bath (for the bath, place already hot water in the pan that you are placing the order). After 30 minutes remove the foil and turn the pudding in the oven for another 20 minutes or until golden or do the toothpick test (I do the knife test, bore the pudding with a knife if she come out sequinha is good). Remove from oven, allow to cool and refrigerate for 3 hours.
Pudding: Beat all ingredients in a blender (I hit the mixer, it works super) and put in shape. Cover the form with aluminum and lightweight paper in the oven (180 ° C), preheated to bake in a water bath (for the bath, place already hot water in the pan that you are placing the order). After 30 minutes remove the foil and turn the pudding in the oven for another 20 minutes or until golden or do the toothpick test (I do the knife test, bore the pudding with a knife if she come out sequinha is good). Remove from oven, allow to cool and refrigerate for 3 hours.
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